موارد مربوط به سامانه همانندجو که لازم است دانشجویان از آن آگاه باشند
موارد مربوط به سامانه همانندجو که لازم است دانشجویان از آن آگاه باشند:
دانشجو باید قبل از اینکه استاد راهنما اقدام به همانندجویی نماید، در سامانه همانند جو به آدرس www.tik.irandoc.ac.ir به عنوان به عنوان شخص حقیقی، ثبت نام اولیه را انجام دهد ، تا استاد راهنما بتواند همانندجویی را انجام دهد. به صورت ذیل:
از قسمت نامنویسی، نامنویسی حقیقی را انتخاب کنید. 2- تمام فیلدها را با دقت تکمیل کنید. 3- هنگام نوشتن کدملی از انگلیسی بودن کیبورد اطمینان حاصل نمایید. (بعد ازانگلیسی کردن کیبورد اعداد به صورت فارسی نمایش داده می شود).
اشکالاتی که سامانه همانندجو ممکن است بعد از مشابهت یابی گزارش دهد:
در متن شما تعدادی از جملات یا پاراگرافها چندین بار تکرار شدهاند که این تکرار مورد قبول سامانه نمی باشد. متن خود را بازبیـنی کــرده و متنهای تکراری را ویرایش کنید. دقـت کنید همــزمان از بارگــذاری و کــپی (در زمان بارگذاری متن در سامانه) استفاده نکرده باشید. هر گونه پرسش، پیشنهاد، یا انتقاد خود را با ما در میان بگذارید. گروه پشتیبانی سامانه همانندجو همواره آماده پاسخگويي به كاربران گرامی است و خدمت به آنان را افتخار خود ميداند.
نوشتار، ویژگیهای استاندارد را برای دریافت گواهی همانندجویی ندارد
در صورتی که پیغام "نوشتار، ویژگیهای استاندارد را برای دریافت گواهی همانندجویی ندارد" یا عدد 199 (مربوط به دانشگاه تهران) را در کارتابل خود مشاهده کردید یکی از استانداردهای نگارش رعایت نشده است. وارد حساب کاربری خود شوید. به قسمت درخواستهای گذشته بروید. روی آیکون ذرهبین کلیک کنید. من ربات نیستم را انتخاب کنید. نظر کارشناس را مشاهده کنید. ایراد گرفته شده را نسبت به کل متن تعمیم دهید، کل متن را ویرایش کنید و فایل صحیح را مجددا" بارگذاری کنید. هر گونه پرسش، پیشنهاد، یا انتقاد خود را با ما در میان بگذارید. گروه پشتیبانی سامانه همانندجو همواره آماده پاسخگويي به كاربران گرامی است و خدمت به آنان را افتخار خود ميداند.
ساختار نامناسب پاراگراف به این معنی است که: متن خود را از یک فایل pdf کپی کردهاید و وقتی فایل را در ورد کپی میکنید راست چین/ چپ چین/ حروفِ کلمات/سطرها و یا دیگر تنظیمات متن بهم میریزد. با راست چین کردن متن مشکل را به ظاهر حل میکنید اما در واقع این مشکل حل نشده و سطرها شکسته شدهاند (سطرها نصفه نیمه میباشند) . برای بر طرف کردن این مشکل باید متن را مجدد تایپ کرده و یا از برنامه های تبدیل متن استفاده کنید . هر گونه پرسش، پیشنهاد، یا انتقاد خود را با ما در میان بگذارید. گروه پشتیبانی سامانه همانندجو همواره آماده پاسخگويي به كاربران گرامی است و خدمت به آنان را افتخار خود ميداند.
این مدرک پیشتر توسط کاربر/کاربران دیگری بارگذاری شده و مشکوک به کپی است.
این متن توسط کاربر/کاربران دیگری که بخشی از ایمیل آن را در کادر سمت چپ در"صفحه دیدن نتیجه" مشاهده میکنید قبلا بارگذاری شده است و امکان صدور گواهی وجود ندارد . لطفا متن را ویرایش کنید و مجددا بارگذاری کنید . در صورتی که ایمیل مربوط به خودتان میباشد به نماینده دانشگاه و یا استاد راهنما بفرمایید از طریق ایمیل ثبت شده در سامانه همانندجو صحت اطلاعات (نام، نام خانوادگی، کدملی، موضوع دانشجو و آدرس کامل هر دو ایمیل/ایمیلهایی که با ایمیل شما مشابهت دارند) را از طریق تماس باما (به صورت تیکت) ارسال کنند و منتظر نتیجه بررسی از طرف کارشناس بمانند. نکات مهم: 1- درصورت ارسال تیکت، تنها برروی اخرین درخواست شما گواهی صادر می شود. لطفا بعد از اطمینان از ارسال متن نهایی خود، به استاد بفرمایید تا ایمیل ارسال کنند و گواهی صادر شود. در غیر این صورت برای هر بار تغییر نیاز به مکاتبه با استاد و تایید ایشان می باشد. 2- ثبتنام در "پشتیبانیِ سامانه همانندجو" و "سامانه همانندجو" جدا از هم میباشد.
بعضی از عبارتهای متن شما، به طور غیرمعمول بدون فاصله و چسبیده میباشند و کارشناس احتمال تخلف در ثبت درخواست همانندجویی را گزارش کرده است. لطفا پس از اصلاح متن، نسبت به بارگذاری دوباره آن اقدام نمایید . نکته: نمونه ذکر شده در گزارش سامانه، فقط بخشی از این موارد است. هر گونه پرسش، پیشنهاد، یا انتقاد خود را با ما در میان بگذارید. گروه پشتیبانی سامانه همانندجو همواره آماده پاسخگويي به كاربران گرامی است و خدمت به آنان را افتخار خود ميداند.
1 . در متن بارگذاريشده کاراکترهاي نامشخص و نامفهوم وجود نداشته باشد. (#، %،؟، و ...) 2 . تبدیلحروف بهیکدیگرانجام نشده باشد (مثلا تبدیلص به ض) . 3 . جملات و پاراگرافهاي تکرارِي بیشاز حد در متن وجود نداشته باشد . 4 . چسباندن و یاجداسازي نامتعارف کلمات انجام نشده باشد . 5 . حروف بیمعنا در متن بکار نرفته باشد . 6 . جابه جاییغیرمتعارف کلمات در جمله (مثلا تبدیل عبارت بیشاز حد به حد از بیش درجمله) وجود نداشتهباشد . 7 . از علائم نگارشی(استفاده زیاد از ویرگول، نقطه، فاصله، نیمفاصله و...) به صورت نادرست و بیجا استفاده نشده باشد. .8 تبدیل کلمات بهیکدیگر بدون دلیل انجام نشده باشد . 9 . خطاهاي املائی وجود نداشته باشد . 10 . متن غیرمرتبط ارسال نشود و نظایرآن را نداشته باشد . 11 .متن کامل بارگذاری شود . 12 . متن از طریق یک حساب کاربری ارسال گردد . 13. متن از جایی مانند pdf کپی نشود.
فایل شما درست به فایل ورد تبدیل نشده است به همین دلیل سامانه پیغام عدم استاندارد نمایش میدهد . گفتنی است از قسمت راهنما، تبدیل فایل زی پرشین برای همانندجو را مشاهده بفرمایید از ثانیه 5 تا 36 مربوط به تبدیل متن و امکان کپی در سامانه همانندجو فراهــم میشود. لازم به ذکر است اگر فایل لاتکس و یا زیپرشین خود را با پسوند zip ذخیره کنید میتوانید آن را در سامـانه بارگـذاری کنید، در این صورت نیاز به استفاده از کپی و پیست نمیباشد. هر گونه پرسش، پیشنهاد، یا انتقاد خود را با ما در میان بگذارید. گروه پشتیبانی سامانه همانندجو همواره آماده پاسخگويي به كاربران گرامی است و خدمت به آنان را افتخار خود ميداند.
جهت کاهش درصد همانندجویی به نکات زیر توجه نمایید:
با توجه به اینکه همانندجویی برای تمام متن میباشد بنابراین اطلاعات کتابشناختی (نام استاد، نام دانشگاه و ....)، فهرست مطالب را نباید بارگذاری کنید حتی در برخی موارد که دانشگاه الزام نداشته باشد میتوانید فهرست منابع را حذف کنید تا درصد تشابه کمتر شود.
نکته مهمتر که در تشابه یابی وجود دارد این است که فقط نظریهها و فرضیهها باید کپی باشند و بقیه موارد باید بازنویسی شوند و فهرستدهی انجام شود .
برای مثال وقتی داستانی را مطالعه میکنید یک منبع دارید که منبع شما همان کتاب میباشد که به آن رفرنس میدهید ولی برای نوشتن متن جدید از خلاصه آن کتاب استفاده میشود، پس علاوه بر اینکه رفرنسدهی را رعایت میکنید متن را از زبان خودتان مینویسید که به این کار بازنویسی میگویند.
بنابراین برای کاهش درصد تشابه باید قسمتهای رنگی دوباره بازنویسی شوند. منظور از بازنویسی تغییر یک کلمه نیست و باید با حفظ مفهوم، جمله را تغییر داد .
برای مثال : " آب در دمای 180 درجه سانتی گراد به جوش میآید" را به "نقطه جوش آب 180 درجه سانتی گراد میباشد" تغییر دهید.
نکته بسیار مهم:
باتوجه به اینکه درصد نسبت به کل حساب می شود بنابراین با حذف مطالب، تعداد کل کلمات بارگذاری شده کمتر میشود و باعث بالا رفتن درصد همانندی میشود.
- آخرین به روز رسانی یکشنبه, 09 بهمن 1401
- بازدید: 22521