چگونه مجله مناسب جهت انتشار مقالهام پیدا کنم؟
یکی از دغدغههای پژوهشگران برای چاپ مقاله خود، پیدا کردن مجله مناسب است. انتخاب مجله مناسب و درست باعث صرفه جویی در زمان چاپ مقاله میشود. برخی ازپارامترهایی که در انتخاب مجله موثر است عبارتند از اعتبار مجله، سرعت زمان انتشار، ضریب تاثیر…
مراجعه به صفحه اصلی مجلات ناشران بزرگ میتواند مرجع خوبی برای انتخاب مجله مناسب باشد. همچنین سایتهایی در این زمینه ایجاد شدهاند که به طور خودکار براساس عنوان و چکیده مقاله، مجلاتی را به شما پیشنهاد میدهند. در ادامه، به برخی از مهمترین آنها اشاره میشود.
Elsevier
اکثر ناشران بزرگ در سایت خود بخشی تحت عنوان «journal finder» دارند. الزویر نیز به عنوان یک ناشر بزرگ صفحهای را طراحی کردهاست که با وارد نمودن عنوان و چکیده مقاله خود، مجلاتی را براساس ضریب تاثیر، میزان ارتباط، نوع دسترسی، مدت زمان داوری و مدت زمان انتشار به شما پیشنهاد میدهد.
Springer
در سایت ناشر اشپرینگر نیز با درج چکیده مقاله، مجلات مرتبط پیشنهاد میشود. امکان مرتبسازی براساس ضریب تاثیر، دوره انتشار و… نیز وجود دارد.
Edanz
این سایت در سال ۱۹۹۵ در ژاپن ایجاد شده و هدف آن کمک به پژوهشگران برای چاپ مقالات خود در مجلات معتبر بین المللی است.
سایت در سه گام امکان انتخاب مجله مناسب را برای نویسندگان فراهم میکند: ورود چکیده، یافتن مجلات مرتبط و انتخاب مجله هدف. پس از جستجو نیز امکان مرتبسازی نتایج براساس میزان ارتباط، عنوان، ضریب تاثیر و دوره انتشار وجود دارد.
سامانه ژورنالیاب Ricest
مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری شیراز سامانهای را طراحی کرده است که میتواند در انتخاب مجله مناسب برای انتشار مقاله پژوهشگران کمک بزرگی باشد. با وارد کردن عنوان و چکیده مقاله خود، مجلات مرتبط با موضوع مقاله خود را بیابید. در فهرست پیشنهادی، مجلات معتبر و مرتبط با موضوع مقاله شما به همراه ضریب تاثیر و پایگاههای نمایهکننده نمایش داده میشود. امکان مرتبسازی مجلات براساس ضریب تاثیر، دوره انتشار و محل اخذ رتبه وجود دارد.
JournalGuide
این سایت، ابزاری رایگان با بیش از ۴۶ هزار عنوان مجله میباشد که میتواند در انتخاب مجله مناسب برای انتشار مقاله به پژوهشگران کمک کند.
در این سایت، علاوه بر وارد نمودن عنوان و چکیده مقاله خود جهت یافتن مجله مناسب، امکان مقایسه حداکثر ۳ مجله بطور همزمان در کنار هم از نظر عوامل کلیدی نظیر ضریب تاثیر، سرعت انتشار، هزینه و گزینههای دسترسی آزاد وجود دارد. همچنین، میتوانید مجلات مورد علاقه خود را دنبال کرده و از اطلاعات به روز مجله مطلع شوید.
سایت Clarivate
موسسه علمی کلاریویت بخشی دارد تحت عنوان «Master journal list» که ابزاری است که به شما کمک میکند مجله مناسب برای نیازهای خود را از طریق شاخصهای مختلفی که در بستر Web of Science وجود دارند، پیدا کنید. همچنین، قسمتی با عنوان match manuscript دارد که میتوانید چکیده مقاله خود را وارد نموده و مجلات پیشنهادی مرتبط با موضوع مقاله را جهت چاپ مشاهده نمایید.
تهیه و تنظیم: نفیسه دریفر و شهربانو صادقی گورجی
زمستان 99
- آخرین به روز رسانی چهارشنبه, 08 بهمن 1399
- بازدید: 6888