راهنمای ساختار صحیح ایمیل
امروزه تقریبا برای انجام کارهای مختلف داشتن آدرس اییمیل بسیار ضروری است. برای ارسال پیام باید آدرس اییمیل فرد مقابل را داشته باشیم. بنابراین، آشنایی با ساختار آن لازم است. با دانستن ساختار آدرسها، احتمال اشتباه کمتری پیش میآید. آدرس اییمیل از دو قسمت تشکیل شده که این دو قسمت با استفاده از علامت @ (at sign) به یکدیگر متصل میشود. قسمت اول، نام کاربری (username) و قسمت دوم، دامنه (domain یا host) میباشد که نشان دهنده مکان خاصی است که شخص از آنجا اشتراک آدرس خود را گرفته است.
ahmadium.ac.ir
سرویسهای اییمیل عمومی و رایگان زیادی وجود دارد که میتوان برای ارسال پیام از آنها استفاده کرد. مانند یاهو، جیمیل و ... . اما برای مکاتبات رسمی و علمی بهتر است از آدرسهای آکادمیک استفاده کرد ( اییمیل هایی با دامنه یک دانشگاه، پژوهشگاه یا مرکز علمی ) ؛ زیرا از طریق اییمیلهای عمومی هرکسی میتواند فرستنده پیام باشد ، حتی با نام و نام خانوادگی شما و هویت اصلی فرستنده اییمیل مشخص نیست. اما از طریق آدرس اییمیل آکادمیک، هویت فرد به راحتی قابل شناسایی است. از آنجایی که در جاهای مختلف از جمله ثبت نام در کارگاههای آموزشی، ارائه آدرس اییمیل ضروری است و اطلاع رسانی و ارسال لینک به فرد از طریق اییمیل صورت میگیرد، لازم است نکاتی را در ارسال آدرس اییمیل مورد توجه قرار داد:
- استفاده از حروف بزرگ و کوچک تاثیری ندارد، ولی به طور معمول استفاده از حروف و کاراکترهای کوچک رایج است.
- به کار بردن آدرس اییمیل دانشگاهی (از اییمیلهای عمومی مانند یاهو، جیمیل و .. استفاده نکنید).
- به کار بردن فاصله (space) و ویرگول (,) بین حروف و کلمات در قسمت¬های مختلف آدرس اییمیل اشتباه است و باعث نرسیدن پیام به شما می شود.
- آدرس اییمیل باید به طور کامل تایپ شود. نام کاربری، علامت@ و دامنه اییمیل، کامل و صحیح وارد شود. بنابراین، عدم تایپ هرکدام از موارد یادشده خطا گرفته میشود. به عنوان مثال، آدرسهای زیر ناقص و اشتباه است:
11.com
Ph.m..1376ahmadigmail.com
fa.ahmadigmail<br< a="">>fa.ahmadi97
- امکان استفاده از علامت خط تیره ( - و _ ) و نیز نقطه (.) در نام کاربری وجود دارد. بنابراین، چنان چه در نام کاربری خود از این علائم استفاده کردهاید، به طور کامل تایپ نمایید.
- افرادی که اییمیل دانشگاهی ندارند، میتوانند از طریق پرتال خود درخواست ایجاد اییمیل دانشگاهی بدهند.
- هنگام ایجاد اییمیل دانشگاهی به انتخاب نام کاربری آسان و درعین حال معنادار توجه فرمایید. به عنوان مثال، میتوانید جهت نام کاربری از حرف اول نام و نام کامل خانوادگی پشت سرهم استفاده کنید.
fahmadium.ac.ir
- چنان چه این آدرس قبلا توسط شخص دیگری ثبت شده باشد، میتوان از علامتهای نقطه (.) یا خط تیره (- یا _) نیز استفاده کرد. البته علامت نقطه نسبت به دو مورد دیگر برتری دارد، زیرا هم سریعتر نوشته میشود و هم کوتاهتر و زیباتر است. مثال:
fahimeh.ahmadium.ac.ir
fahimeh-ahmadium.ac.ir
تهیه و تنظیم: نفیسه دریفر
- آخرین به روز رسانی شنبه, 15 آذر 1399
- بازدید: 8072